Blog

Játékbolt Gyöngyös

2020.02.21 09:50
Játékbolt Gyöngyös

Egy kis ékszerdoboz, ahová jó bejönni, még ha csak szét is szeretnél nézni! Mert mi így képzeljük el a játékboltot, ahol mindig találsz valami újdonságot, ahol mindig vidámak lehettek és a jó játékon kívül a nevetés elengedhetetlen egy játékboltban, hisz nálunk minden játék szórakoztat!

Ha Gyöngyösön igazán különleges játékboltot keresel, akkor a Csodafa játékboltot NE HAGYD Ki! Csopa csoda és olyan mint egy kis ékszerdoboz! A játékboltunkban leginkább az óvodás korosztály találja meg a kedvenc játékait! A logikai játékok elengedhetetlenek a kínálatunkból, így a társasjátékokat is széles választékban találod meg nálunk! 

Játékbolt játékait úgy választottuk meg, hogy az oktató és fejlesztő játékok vannak nálunk szélesebb választékban, de nem mehetünk el a kreatív játékok mellet sem! A kreatív játékok is fejlesztő jelleggel bírnak a gyermekekre, hisz a fantáziát és kreativitást és kézügyességet is azaz a finommotorikára is nagy hatással vannak! Ugyan akkor a a fajátékok széles választékát is megtalálod nálunk, hisz ezen játékok kopásállósága a legjobb, és bizony több generáció is felnevelődik rajtuk!

Játék gyártók, melyek játékait megtalálod a Csodafa játékboltban gyöngyösön:

Ha ezeket a játékmárkákat keresed gyere Gyöngyösön a Csodafa játékbolta, ahol megtekintheted az termékeket és Megvásárolhatod!

Pár kép Gyöngyösi játékboltunkból