Edushape bébijátékok

Edushape bébijátékok a gyermekek figyelem felkeltésére, a legjobb bbébijátékok, melyek készségfejlesztő babajátékok! A legjobb minőség és mely kimondottan a babákat célozza meg! Gyönyörű színek, érdekes formák! Az Adushape játékokat már 6 hónapos kortól ajánljuk a bébiknek! Válogasson a legújabb babjátékok közül gyermekének! Az Edushape babajátékok közt megtalálja a fürdős és kádjátékokat, építőjátékokat, kirakókat, labdákat! A játék fejleszti a gyermekek finommotorikus készségeit, megismerhetik vele a színeket!

Vásároljon gyermekének Edushape bébijátékot és rendelje meg online az ovodavilag.hu játék webshopból!

Nézet:
Sorrend:

Az Edushape játékok remek készségfejlesztő játékok! Mindamellett, hogy szórakoztatva fejlesztenek, a játékok közt meglehet találni a fürdő játékokat, kisautókat, és a fejlesztő játékokat is, melyeket a bébik mellett az óvodás korosztály számára is ajánlunk! 

Edushape építőjátékok

Edushape építőjátékok, melyek szinte minden gyermek szívesen pakolgat és épít akár már 1 éves kortól! Az Edushape építőjátékok közt található puha építőjátékokkal a babák könnyen játszhatnak, hisz anyagukból kifolyólag puhák, így a bébik nem ütik meg magukat! A nagy darabszámú építőkockákat ajáljuk óvodák és bölcsödék figyelmébe, hisz egész különlegesen puha anyagból készültek, így az építőkockák textúrája egy kis érdekkességgel is szolgál a gyermekek számára! 

Az óvodás korosztályú gyermekek kifejezetten szeretik a tüskeépítőt, amin nem is lehet meglepődni, hisz a gyermekek régi ám mégis új nagy kedvence! Az Edushape türskeépítője a legmagasabb követelményeknek is megfelel