Blog

Gyurmakirály gyurmák vásárlás

2019.01.21 09:49
Gyurmakirály gyurmák vásárlás

Gyurma vásárlás az ovodavilag.hu ovis játékok webshopban! Jönnek a legújabb technológiával készült gyurmák, amik minket is meglepnek, hisz hihetetlenül jó minőségűek! A gyurmakirály gyurmák az egyik legjobb minőségű gyurma amit tapasztaltunk és szuper vele gyurmázni!

Gyurmakirály gyurma, amit mi magunk sem hittünk, hogy egyszer rátalálunk egy olyan gyurmára ami nem szárad ki! Mi megnéztük és ki is próbáltuk, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk, épp ezért az ovodavilag.hu játék webshopban meg is találod az összes fajtáját! 

Mit is kell tenni, hogy a gyurma ne száradjon ki? nem akartuk elhinni, így saját magunkon teszteltünk, no de leginkább a gyurmán! Amikor a gyermek kiveszi a gyurmát a tégelyből vagy dobozból akkor a gyurmázás közben semmi gond nem szokott lenni, hisz ott még mindegyik nagyon jó, ám hirtelen a gyermek más játékhoz kezd és nem is nézve a gyurmát, kint felejti az asztalon, esetleg 2 napra is! Akkor jön az igazi morgás a szülő részséről, hogy megint olyan gyurmát sikerült vásárolni, ami kiszáradt és kilehet dobni a kukába! Mi a gyurmakirály gyurmában nem csalódtunk, hisz ha egy kicsit vizes kézzel nyúltunk a gyurmához és elkezdtük gyúrni a víz és a kéz melegének hatására, vissza állt az eredeti állagára, így visszatudtuk rakni a tégelybe, és utána bármikor indulhat tovább a gyurma játék! 

Mi sem akartuk elhinni, de tényleg működik és végre van egy gyurma, amit nem kell egy nap levegőn hagyás után kidobni! 

A gyurmázás rengeteg mindenben segíti a gyermekek fejlődését! Nem utolsó sorban még az íráskészség fejlesztésében is nagy segítégünkre lehet! A gyúrás remek edzés a kézizmoknak, amikre pedig nagy szükség lesz, ha az iskolában „el kell bírni” a ceruzát, helyesen megfogni, vagy az ollóval bánni. Ő is kaphat külön kisebb mennyiséget a tésztából, amit alapos átgyúrás után tetszés szerint formázhat, de akár gyurmából játéksüti is készülhet az igazi mellé.

Megismehetjük a színeket a gyurmák segítségével és a formákat is megismerhetjük, mindezt játékos formában! A formákat még könnyebben és érdekesebben eltudják a gyermekek készíteni, ha van otthon kis gyúrótábla mit kimondottan gyurmázáshoz és gyerekeknek ajánlunk! A gyúrótéáblát is megtalálod termék kinálatunkban, hogy még könnyebben megtaláld, ide kattints érte!

Nézzétek csak milyenek a gyurmakirály gyurmák, és milyen sok gyönyörű színből tudtok válogatni? 

gyurmakirály gyurma

A gyurmakirály gyurmák árérték arányban is nagyon jó áron elérhetőek, felveszik a versenyt a játék piacon lévő legnevesebb nyurmákkal! Mi nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel és szívesen ajánljuk Őket minden kedves vásárlónknak! A gyurmakirály gyurmákat megtalálod az ovodavilag.hu ovis játékok webshopjában katt ide

Rendeljen még ma minőségi 100 % kíváló magyar terméket gyurmakirály gyurmákat gyermekének!

 

Ezeket a gyurmákat szívesen ajánljuk bölcsödéknek, óvodáknak, hisz rengeteg kiszerelésben megtalálható, így csoportos foglalkozásokhoz is kíváló!