Blog

Ovis szemmel a jéghoki

2017.11.13 15:07

Mert melyik ovis nem szereti, ha a jégen csúszhat mászhat, de főleg ha még korizni is megtanítják, akkor mindenképp olvas végig a cikkünket, mert náluk és nálunk a helyed!

Hatvani Gigászok ovis szemmel!

 

Ígértünk nektek egy kis beszámolót a Hatvani Gigász csapatról, melyben oly sok ovis örömét leli és oly sok picuri kisgyermek játszik és egyben felnő és iskolába készül!

 

Lányok és fiúk és kedves szülők figyeljetek csak, mit is írt nekünk egy pár mondatban Szőke Attila a Hatvani Gigászok csapatáról és magáról a jéghokiról, amit a mi kedvünkért ovis szemmel nézett!

 

„1979-től dolgozom jégkorong edzőként. 2013-ban alakultak a Hatvani Gigászok csapat  16 gyerekkel.

 Jelenleg 66 igazolt játékosunk három korosztályos bajnokságban szerepel, köztük az ovisok is szuper miniben. Mindig fontosnak tartottam, hogy a gyerekek sokféle sportággal ismerkedjenek meg köztük a jégkoronggal is. Hatvanban a jégpálya megnyitásának első napjától folyamatosan, oktatjuk és jég korongoztatjuk az ovisokat,  párommal Kertész Gabriellával. Gabi néni mindenkit jégre tud csalni, és egyszer csak korcsolyázni is megtanul.  Az első alkalommal kicsit furcsán néztek rám amikor a rácsos sisakot kezdtem feladni a gyerekekre. Utána csodájára jártak hiszen nagyon aranyosak és semmilyen probléma nem adódik a játékból. Jégkorongozni csak annak kell, aki szeretne és addig, amíg kedve van. Ez nagyon fontos szempont nálunk. Szeretjük a vidám csillogó szemű kisgyerekeket. A gyerekek élvezik a nagy rácsos sisakot a hokiütőt ,és hogy lehet gólt lőni. A „góly” című videónk rekordot döntött a facebook-on.

Jelenleg is több aktív óvodásunk játszik szuper mini korosztályban. Nem csak télen de egész évben tartunk edzéseket a gyerekeknek, így jégen kívül is sokat ügyesednek. Edzőtáborokba jönnek szüleikkel, nyugodtan mondhatjuk egy egészséges életforma a jégkorong. Nálunk nem csak a fiúk de a lányok is komoly szerepet kapnak. jelenleg 24 lány versenyzőnk játszik és célkitűzésünk egy önálló lány csapat indítása.”

 

Úgy gondoljuk, hogy segítenünk kellene és akit érdekel szívesen várjuk Hatvanból és vonzáskörzetéből a hokizni vágyó gyermekeket jelentkezését, és örülünk kimondottan, ha lányok, hisz így még Attila bácsi kívánságát is valóra tudnánk váltani! Szóval ha egy jó sportot keresel, csapatjátékosnak érzed magad a környékben laksz vagy anyuék szívesen elvisznek, akkor írj nekünk egy e-mail, vagy a az ovodavilag.hu ügyfélszolgálatát hívd és mi továbbítjuk Attila bácsinak a jelentkezésed!

 

Mi pedig minden ovis gyermeket csak buzdítani szeretnénk, mert ez az a sport amit mindenkinek minimum egyszer ki kellene próbálnia! Hokira fel!