Blog

Djeco játékok ovisoknak

2021.06.08 15:34
Djeco játékok ovisoknak

Miért épp a Djeco játékok? Mert szeretjük őket, rendkívüli grafikával lettek tervezve és szinte nincs olyan játék ami nem fejlesztené valamilyen készséget! 

A Djeco az egyik legértékesebb játékmárka! Djeco játékok egészem az újszülött kortól elkísérik a gyerekeket  a kiskamasz korig, de azért még felnőttként is szívesen játszunk velük!

A Djeco  különböző játékok sokaságát kínálja: oktatójátékok, szerepjáték eszközök, építőjátékok, puzzlek, dekorációs termékek. Nagy figyelmet fordítanak az esztétikai és vizuális nevelés mellett a gyermekek készségeinek, képességeinek fejlesztésére. A Djeco játékok segítik a gyermekek fejlődését, a játékok elősegítik figyelem, koncentrálás, a kreativitás, a logikus gondolkodás fejlődését, lehetőséget adnak az íráshoz, olvasáshoz, tanuláshoz szükséges készségek játék közbeni begyakorlására. 

Nagyon örülünk, hogy a Djeco játékok megtalálhatóak a kínálatunkben, hisz majdnem az egyyetlen gyártó akinek a társasjátékait mér 2,5 hónapos kortól tudják a gyermekek játsznai! Ami egy kis különlegesség benn, hogy ezek nem a szokványos társasjátékokhoz hasonlóan csak papír alapúak, hanem kis állatokkal lehet a játékokat játszani! Így nem is csoda, hogy a gyermekek így oda vannak értük! 

A Djeco termékei illusztrátorok, grafikusok, képző- és iparművészek által tervezett minőségi játékok egyedi kivitelezésben, varázslatos forma- és színvilággal készülnek.