Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Logikai fejlesztő játékok

Logikai fejlesztő játékok melyek a gyerkőcök számára a legfontosabbak. Használd a kis fejecskéd és már kezdődhet is a játék. Itt az idő, hogy a játék még élvezetesebb legyen. Játék kínálautnkban megtalálod a Smart Games logikai játékokat is, melyeket akár önnálóan is játszhat az ember! A Smart Games játékok a logika mellett a térlátást is fejlesztik! Térlátást fejlesztő játékok széles választékban és logikai fejlesztők az okos játékbolttól az óvodavilág játék webáruházból.

Nézet:
Sorrend:

Válassza ki gyermeke korának megfelelően a logikai játékot játék kínálatunkból, melyet kimondottan a bölcsödés és óvodás korosztály számára válogattunk össze! A logikai játékokat már 2 éves kortól ajánljuk a kis lurkók számára, melyet könnyen és akár egyedül is megtudnak csinálni! Egyaránt jó szórakozást nyújtanak a logikai játékok és a logika mellett még a térlátást is fejlesztik! 

A logikai játékok a következő kognitív képességeket fejlesztik:

  • vizuális észlelés
  • térbeli tájékozódás
  • problémamegoldás
  • logika
  • koncentráció
  • tervezés

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi logikai játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Logikai játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb logikai játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb logikai játékok webshopjából!