Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games

VAN
Raktárkészlet:
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
8 190 Ft

Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games segíts a pingvineknek, hogy mindegyikük a helyes helyére kerüljön! Ám jól vigyázz, a táblák csúszkálnak így nem csak logika, de ügyesség is kell hozzá!

Részletek

Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games a játék alapja egy 5 szabályos négyzetből áll. Ezekből a négyzetekből összesen 18 különböző alakot lehet összeállítani!

Habár csak 5 különböző elem van a Pingvincsúszdában, ebből 13 különböző pentomino elemet lehet összeállítani, mert az elemek alakíthatóak!

 

Válassz egy feladványt, és tedd a pingvineket a megfelelő helyre, és ehez kell a logikád és a kézügyességed is! Előfordulhat, hogy több pingvint is a megfelelő helyre kell tenned!

A feladványkártyák között találsz kezdő szintű kártyákat is melyeket zöld színnel jelöltünk, így egyszerű lesz kiválasztani. Ezek a kártyák egyszerűen és gyorsan megmutatják neked a játékot és gyorsan játszhatsz is egyet vele!

Ezekkel a kártyákkal a gyermekek egyszerűbben megértik a játék lényegét!

 

Helyezd fel az öt játékelemet a táblába, úgy hogy mindegyik egyszerre a táblán legyen, és a pingvinek is a megfelelő helyen álljanak:

A megoldáshoz előfordulhat hogy néhány, vagy az összes elem formáját meg kell változtatnod, hogy a megfelelő formát megtaláld.

Amennyiben a feladványon kevesebb mint 5 pingvin látható, akkor a többi pingvin helyét tetszőlegesen megválaszthatod.

A pingvinek akármerre ézhetnek, ezek nincsenek a játékban meghatározva!

 

 

Ajánlott: 6 éves kortól

Játékosok száma: 1 fő

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, kommunikációt, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, rész-egész felismerését.
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
3807
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!