Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games

VAN
Raktárkészlet:
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games
7 490 Ft

Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games segíts a pingvineknek, hogy mindegyikük a helyes helyére kerüljön! Ám jól vigyázz, a táblák csúszkálnak így nem csak logika, de ügyesség is kell hozzá!

Részletek

Pingvinek a jégen logikai játék-Smart Games a játék alapja egy 5 szabályos négyzetből áll. Ezekből a négyzetekből összesen 18 különböző alakot lehet összeállítani!

Habár csak 5 különböző elem van a Pingvincsúszdában, ebből 13 különböző pentomino elemet lehet összeállítani, mert az elemek alakíthatóak!

 

Válassz egy feladványt, és tedd a pingvineket a megfelelő helyre, és ehez kell a logikád és a kézügyességed is! Előfordulhat, hogy több pingvint is a megfelelő helyre kell tenned!

A feladványkártyák között találsz kezdő szintű kártyákat is melyeket zöld színnel jelöltünk, így egyszerű lesz kiválasztani. Ezek a kártyák egyszerűen és gyorsan megmutatják neked a játékot és gyorsan játszhatsz is egyet vele!

Ezekkel a kártyákkal a gyermekek egyszerűbben megértik a játék lényegét!

 

Helyezd fel az öt játékelemet a táblába, úgy hogy mindegyik egyszerre a táblán legyen, és a pingvinek is a megfelelő helyen álljanak:

A megoldáshoz előfordulhat hogy néhány, vagy az összes elem formáját meg kell változtatnod, hogy a megfelelő formát megtaláld.

Amennyiben a feladványon kevesebb mint 5 pingvin látható, akkor a többi pingvin helyét tetszőlegesen megválaszthatod.

A pingvinek akármerre ézhetnek, ezek nincsenek a játékban meghatározva!

 

 

Ajánlott: 6 éves kortól

Játékosok száma: 1 fő

 

Adatok
Kategória
Logikai játékok
Fejlesztési terület
logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, kommunikációt, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, rész-egész felismerését.
Gyártó
Smart Games
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
3807
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!