Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games

VAN
Raktárkészlet:
Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games
Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games
Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games
Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
8 190 Ft

Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games logikus gondolkodás fejlesztő játék.

Részletek

Pagodák ösvénye útépítő logikai játék Smart Games megtudod fejletni a pagodák ősi rejtélyét? Találd meg, hogy a pagodák között szabadon lehessen közlekedni. A Pagodák ösvényének 80 feladványában azonban nem lehetsz földhözragadt, mert a hidak akár az emeletekről is indulhatnak! 

Találd meg, mely bejáratok köthetők össze, hogy minden pagodába el lehessen jutni!

 

Remek egyszemélyes logikai készségfejlesztő játék!

 

Játékosok száma: 1 játékos

Ajánlott kor: 7 éves kortól

 

A játékban 80 különböző nehézségi feladványt találsz!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logikát,figyelem,gondolkodás,finom-motorikus mozgást,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
521273
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!