Anti-Vírus-Smart Games logikai játék

VAN
Raktárkészlet:
Anti-Vírus-Smart Games logikai játék
Anti-Vírus-Smart Games logikai játék
Anti-Vírus-Smart Games logikai játék
Anti-Vírus-Smart Games logikai játék
Anti-Vírus-Smart Games logikai játék
Anti-Vírus-Smart Games logikai játék
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
7 990 Ft

Anti-Vírus-Smart Games logikai játék meg tudsz szabadulni a vírustól ebben a szuper logikai fejlesztő játékban

Részletek

Anti-Vírus-Smart Games logikai játék  ebben a készségfejlesztő játékban a különböző színes elemeket kell átlósan csúsztatnod úgy, hogy a piros elemet ki tudd tolni a pályáról. Minden elem négy irányba mozoghat, de jól vigyázz, mert akár csoportosan is. Felkészültél mind a 60 feladvány megoldására?

Játék menete:

 • Válassz egy feladványt a feladatfüzetből, és helyezd a játékelemeket a táblára, ahogy a feladványban látható.
  Lépkedj a játékelemekkel a pályán úgy, hogy a vírussal (vörös elem) ki tudj lépni a pályáról.
 • A játékelemekkel átlósan lehet lépni, 4 irányba (szabályfüzet 4. ábra). Nem szabad függőlegesen vagy vízszintesen lépni, vagy forgatni (szabályfüzet B és C ábra)
 • Néha az elemeket együtt, csoportban kell mozgatni (szabályfüzet D ábra)
 • Lehetséges, hogy esetenként egy játékelem részét ki kell tolni, hogy a másik elem mozgatásához helyet csináljunk (E ábra)
 • Bármelyik elem mozgatható a kis fehér kivételével. A megoldás keresése közben úgy kell tekinteni, mintha az a pálya része lenne.
  A megoldás megvan, amikor a vírus (vörös elem) kitolható a pályáról a nyíláson (szabályfüzet F ábra).
  A megoldást megünnepelheted egy újabb feladvánnyal.

Légy ügyes és oldd meg az összes feladványt.

Néd meg a videót, hogy a játékot méh jobban megismerd.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, kommunikációt, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, rész-egész felismerését.
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyszemélyes társasjáték
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
515425
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!