Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

5-8 Éveseknek játékok

Az óvodásoknak készült fejlesztő játékok mellett kínálatunkból nem hiányozhatnak a kisiskolásoknak szánt termékek sem. Gyermeke könnyedén fejlesztheti olvasás- és íráskészségét, jobban megismerkedhet a számokkal és a számolással, miközben természetesen a móka sem marad el. Játék webáruházunkban minden olyan játékot megtalál, amit az óvodában is használnak illetve játszanak a gyermekek, és a TV reklámos játékok sem hiányozhatnak játék kínálatunkból! Vásárolja meg gyermeke kedvenc játékát és rendelje meg online! Ovodavilag.hu online játék webáruház, ahol a játék a szülő és a gyermek kedvence!

Nézet:
Sorrend:

5-8 éves gyermeknek az egyik legjobb választás a kreatív és társasjáték, valamint a kártyajátékok. Rengeteget segít a számok ismeretében, illetve a megízlelhetik a győzelem ízét is.

A társasjátékok mellett kiemelt fontosságot kapnak, a kreatív játékok, hisz ebben a korban odáig vannak a tervezős füzetekért és a díszítős játékokért! A kreativitásnak csak a fantázia szab határt! Az ovodavilag.hu játék webáruházban, rengeteg olyan kreatív játékot kínálunk, mellyek a gyermek figyelmét és fantáziáját lekötik, így szinte egy-egy játékkal órákra is elvannak a lányok! Kreatív játékok, melyeket nem csak a lányok, de a fiúk is szeretnek, így a fiúk is szívesen kreatívkodhatnak kedvükre! 

Kártyajátékok online rendelés ovodavilag.hu 

A kártyajátékok melyeket 5-8 éves gyermekeknek ajánlunk, szinte azon felül, hogy szórakoztatnak és a családdal, vagy épp a barátokkal együtt, vagy épp bent a suliban tudják a gyermekek játszani, mindamellett fejlesztenek is! Készségfejlesztő kártyajátékok kisiskolásoknak, ahol a gyermekeknek használniuk kell a logikát, memóriát, és az sem árt ha a szerencse melléjük szegődik!

Társasjátékok 5-8 éveseknek

Játék webáruházunkban rengeteg társasjátékot ajánlunk kimondottan az 5-8 éves korosztályú gyermekek számára! Társasjátékok ahol a szórakozás épp olyan fontos, mint a csapatban való együttműködés, vagy épp az együtt játszás! 

A különféle társasjátékokkal a térbeli tájékozódást, a tervezést, a problémamegoldást, finommotorika készséget, a koncentrációt és a vizuális észlelést fejleszthetik ki az iskola előtt álló gyermekek. A gyermekek gyakorolhatják a számok, vonalak írását is. Iskola előtt kitűnő választás a vonalvezetés gyakorlása, hiszen ez fejleszti a kézügyességet. 

 

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat kisiskolás gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

5-8 éves kornak ajánlott játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok 5-8 éves korú gyermekeknek, hogy a megfelelő játék választása gyerekjáték legyen!

Vásároljon kisiskolás gyermekének legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából az ovodavilag.hu online játék webáruházból!