5 Másodperc 3 válasz-Junior társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
5 Másodperc 3 válasz-Junior társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Megablue
4 450 Ft

5 Másodperc 3 válasz-Junior társasjáték Megablue 

Pörgős, gyors és remek szórakozást ígér.

Részletek

5 Másodperc 3 válasz-Junior társasjáték Megablue kimondottan ovisokra tervezve, hisz remek szórakozás és sok sok nevetés vár rátok ebben a játékban. Siess, hisz itt nem babra, hanem időre megy a játék és épp csak 5 másodperced van kimondani a például a három fagyi ízt.

5 másodperc tényleg csak arra lesz elég, hogy gyorsan kimond, amire hirtelen gondoltál és ami épp az eszedbe jut!

 

Óvodák figyelmébe is ajánljuk a társasjátékot, hisz kisebb csoportokban remek szórakozást nyújt a nagycsoportosok körében.

Ajánlott kor: 6 éves kortól

Játékosok száma: 3-6 játékos játszhatja

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
gyorsaság, kommunikáció,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

3-6 játékos játszhatja
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Megablue
Cikkszám
678803
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!