Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Brainbox Tudományos ismeretek

VAN
Raktárkészlet:
Brainbox Tudományos ismeretek
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Brainbox
4 990 Ft

Brainbox Tudományos ismeretek ismerkedjünk meg a tudománnyal ebben lesz segítségedre a Brainbox kártya

Részletek

Brainbox Tudományos ismeretek tanuld meg még jobban és ismerkedj meg a tudománnyal, mint például a fény, a mágnesesség, növények, vagy akár az emberi test. A Brainbox kártyajáték most aprolékosan bevezet a tudomáény világába játékos formában. 

A játékot egy tapasztalt általános iskolai tanár fejlesztette, azzal a céllal, hogy több képességi szinten is tanítson a tudományokról, és közben szórakoztató legyen!


Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő témáról. Megfigyelted és megjegyezted? Akkor dobj a kockával, és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan lepereg! A válaszokat a kártyán ellenőrizheted.

Légy Te az első és legyen a legtöbb kártya a Tiéd, hisz az nyer akinek a legtöbb kártyája lesz a végén.

 

A Brainbox játék fejleszti:

  • memóriát
  • gyorsaságot
  • megfigyelést

 

Ajánlott kor: 7 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
memóriát,megfigyelő képességet,szociális képességet,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
93646
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!