Gyöngyök, Gyöngyvasalás

Kreatív játékok közt széles választékban megtalálja a gyöngyöket, gyöngyfűzőket és a vasalós gyöngyöket. A lányok kedvenc kreatív játékai a gyöngyök, hisz csoda kreatív dolgokat lehet belőlük készíteni, mint például a nyaklánc, karkötő, min mind olyan amit előszeretettel is hordanak. A vasalós gyöngyökből szuper képeket tudsz készíteni. Rendeld meg kedvenc gyöngyödet online az ovodavilag.hu óvodai játékok webshopjából.

Nézet:
Sorrend:

Gyöngyök és gyöngyfűzők ékszerkészítős játékok vásárlás 

A gyöngyfűzős játékok elsősorban a lányok kedvenc játékai, melyeket a lányok rejmek szórakozásnak tartanak! A gyöngyfűzős játékok mindamellett, hogy letötik a lányok figyelmét, remkül fejlesztik a gyermekek finommotorikus készségét valamint a szem - kéz koordinációt!

Szinte nincs is olyan óvoda, ahol a gyönyös játékok, ne kapnának helyet! Gyöngyfűző játékokból is rengeteg lehet találni a játék piacióon, így már gyöngyöt fűzni egészen kiskortól tudnak a gyermekek, hisz vannak olyanok, melyek már 2 éves kortól ajánlottak a gyermekeknek!

Gyöngyfűzőink közt megtalálhatóak a Fa gyöngyfűzők és a műanyag gyöngyfűzők is egyaránt!

Az ovikban is nagy figyelemnek örvendenek a gyöngyvasalós játékok, melyeket vasalóval kell össze fogatni! termékkínálatunkban különböző formájú vasalósgyöngyöket lehet találni! vasalósgyöngyök a gyermekek nagy kedvencei!

Válogasson gyöngyfűző kínálatunkból és lepje meg gyermekét egy gyönyörű karkötővel, melyel kimondottan fejleszteni is tudja gyermek készségeit, mindamellett, hogy leköri figyelmét és játékosan szórakoztat!