Maxichain gyöngyépítő játék

VAN
Raktárkészlet:
Maxichain gyöngyépítő játék -ovodavilag.hu
Maxichain gyöngyépítő játék -ovodavilag.hu
Maxichain gyöngyépítő játék -ovodavilag.hu
Maxichain gyöngyépítő játék -ovodavilag.hu
3 810 Ft

Maxichain gyöngyépítő játék nagy méretű gyöngy építő a kicsiknek!

Részletek

Maxichain gyöngyépítő játék a játék 16 darab nagyméretű, könnyen kezelhető, műanyag gyöngyöt és 12 darab feladatot ábrázoló feladatlapot tartalmaz.

A gyerekek már egészen kicsi korban játszhatnak a játékkal nagy mérete miatt. A gyöngyöket a megadott feladatok alapján, vagy tetszésük szerint kapcsolhatják egymásba. Nagyszerűen fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, segítségével a rendezést, szabálykövetést is gyakorolhatják a gyermekek.

Ajánlott 18 hónapos kortól 36 hónapos korig

Adatok
Kategória
Építőjáték
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Fejlesztési terület
logika, figyelem, koncentráció, térlátás,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Gyártó
Miniland
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
14151
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!