Vasalós gyöngy kacsás tartóban

VAN
Raktárkészlet:
Vasalós gyöngy kacsás tartóban
Kategória
Vasalható gyöngyök
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
2 550 Ft

Vasalós gyöngy kacsás tartóban mely rengeteg gyöngyöt tartalmaz, hogy még több formát eltudj készíteni.

Részletek

Vasalós gyöngy kacsás tartóban alkoss gyönyürű képeket ezzel a vasalós gyöngyökkel. A 9000 vasalós gyöngyöt tartalmazó készlettel szinte bármilyen elképzelésedet megvalósíthatod.

A színes gyöngyöket helyezd el az alaplapon, ha kész vagy a kívánt képpel tedd rá a vasalópapírt, és felnőtt segítségével vasald össze a gyöngyöket. Amikor kihült már kész is van a képet, amit Te készítettél. Folytas és készíts egy másik gyöngyörű képet vasalós gyöngyből.

 

A szett tartalma:

  • 9000 vasalós gyöngy vegyes színekben (fehér, sárga, piros, világoskék, sötétkék, lila, zöld, narancssárga, rózsaszín)
  • 2 db vasalópapír
  • kacsás tartó.

 

Ajánlott kor: 3 éves kortól 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
729554
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!