Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Újszülött babák

Egy újszülött babával az ovis kislányok könnyedén beleélhetik magukat az anyuka szerepébe. Ezek a játékok egyszerre nevelnek türelemre és gondoskodásra, ami különösen fontos lehet, ha új tesó születik a családban. Webshopunkban megtalálja a csecsemőbabákhoz szükséges kellékeket, pelenkákat, cumikat, fürdető kádakat és babahordozókat is. Rendeljen egyszerűen, online!

Olvass több információt újszülött élethű játékbabáinkról blogunkban itt

Nézet:
Sorrend:

Játékbabák melyekek a lányok imádnak, legkeresettebb újszülött játékbabák, melyek élethűek és anatómiailag is pont úgy néznek ki, sőt a méretük is megegyezik a babákéval! Ha egy igazán szép és élethű játékbabát keres gyermekének, akkor játékbaba webshopunkban megtalálja! Vásárolja meg online az ovodavilag.hu újszülött játékbaba webshopból gyermeke kedvenc játékbabáját!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb újszülött játékbaba játékok webshopjából!