Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Logico Primo

Logico Primo a legjobb fejlesztőjáték az óvodás gyermekeknek! Minden új, betűk, számok, formák, alakzatok, amikkel a gyermek megismerkedhet és felfedezheti őket a Logico Primo fejlesztő játékok segítségével. Remek készségfejlesztő játék egy füzetben, aminek a megfejtését a Logico Primo keret adja meg. Rendeljen Logico Primo játékokat óvodás korú gyermekének online. A Logico füzetekben 16 feladatkártya van. Logico Primo online rendelés az ovodavilag.hu óvodai játékok webshopból.

Nézet:
Sorrend:

Logico Primo játékok, mely kifejezetten az óvodás korosztály számára lettek kifejlesztve! A Logico Primo feladatlapokat kimondottan a Logico Primo kerettel lehet használni, hisz a feladatlapok megfejtését a keret fogja megadni! A Logico Primo egy Finken Verlag által készített oktató játék, amelyet 3 éves kortól ajánlunk. Úgy tervezték, hogy a gyerekek könnyen megérthessék a játék lényegét.

A Logico Primo egy nagyszerű oktatási játék óvodás korú gyerekeknek. Alapvetően egy puzzle és kirakós játék, amelyet még a legfiatalabbak is játszhatnak. A színes csúszógombok nagyon vonzóak, és a keret kezelése egyszerű. Nagyon szórakoztató számukra, hogy képesek ellenőrizni saját eredményeiket. A feladatok és a feladatlapok az életkori sajátosságaikhoz igazodnak. 

Logico Primo keret vásárlása = ide kattints

A logico játékok fejlesztik a gyermekek logikáját, valamint a szem - kéz koordinációt és a vizuális érzékelést! 

Szinte nincs olyan ovi, ahol ezt a játékot ne használnák!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, Logico Primo játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb Logico Primo játékok feladatlapok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb Logico Primo játékok webshopjából!