Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kirakók-képpárosítók

Fejlesztő játékok ovi előtt 2-3 éves gyerekeknek. A finommotorika, a memória és a logika javítása kulcsfontosságú ebben az életkorban. Rendelje meg termékeink egyikét, töltsön felejthetetlen perceket gyermekével! Kirakók és képpárosítók, melyekkel a gyermekek első sorban a legjobban játszanak 2-3 éves korban! A képpárosítók fejlesztik a gyermekek memóriáját és logikáját! Vásároljon készségfejlesztő játékokat 2-3 éves gyermekének és rendelje meg még ma az ovodavilag.hu online játék webáruházból!

Nézet:
Sorrend:

A kirakók és a képpárosító játékok fejleszti gyermeke logikai gondolkodását. A szülő sokat tehet gyermeke fejlesztése érdekében, ebben nyújt ségítséget az ovodavilag.hu játekwebáruház. Kedvére válogathat magas színvonalú játékainkból, melyek segítenek a 2-3 éves gyermekénekkirakós és képpárosító játékok segítségével ismerkedni  az állatvilággal, a közlekedési eszközökkel, a színekkel, és formákkal, valamint bevezetik gyermekét a számok világába is. A kirakók a gyermekek memóriáját fejlesztik, míg a képpárosítás a logika fejlesztését szolgálja.

Otthonról a fotelból pár kattintással megrendelheti a kiválasztott játékot és mi a GLS futárszolgálattal együttműködve a legrövidebb úton kiszállítjuk Önhöz!

 

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi kirakós vagy képpárosító játékot gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Kirakós és képpárosítós játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak a bölcsis és az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb kirakók és képpárosítók a 2-3 éves gyermekeknek, játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb online játékwebshopból: ovodavilag.hu!