Fogantyús lapöltöztető fiús

VAN
Raktárkészlet:
Fogantyús lapöltöztető fiús
Kategória
Puzzle és kirakó
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

2-3 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
1 850 Ft

Fogantyús lapöltöztető fiús

Öltöztesse fel gyermeke a kisfiút, akár napi szinten más más ruhába, ahogy azt épp megálmodta! A fa forgantyús puzzle remekül fejleszti a gyermekek finommotorikus mozgását!

Részletek

Fogantyús lapöltöztető fiús a fából készült formák vastagok és mindegyiken található egy óriási gomb, amivel gyermeke könnyedén ragadhatja meg az egyes ruhadarabokat. A puzzle táblán látható kisfiú színes ruháit, könnyen tudja gyermeke cserélni! A játék kíválóan alkalmas a testrészek és ruhadarabok meismerésére! A FOGANTYÚS PUZZLE KIVÁLÓ SZÓRAKOZÁS 1-3 ÉVES KORIG, MINDEKÖZBEN HOZZÁJÁRUL A GYERMEK SZÍN ÉS FORMA FELISMERŐ KÉSZSÉGÉHEZ VALAMINT A KOMBINÁCIÓS KÉSZSÉG FEJLESZTÉSÉHEZ. 

Ajánlott életkor: 1-3 éveseknek
Mérete: 30 x 22,5 x 2 cm

Anyaga: fa

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
0050
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!