Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

0-12 hónapos bébiknek

Az első játékok kulcsfontosságúk egy baba életében. Találja meg a legjobb készségfejlesztő darabot, melyekkel gyermekét mar az ovis kihívásokra is felkészítheti! Az Óvodavilág játék webáruházban a Fisher Price termékek is széles választékban elérhetők! Bébijátékok, melyek a baba fejlődését szolgálják! Alvókendők, nyunyókendők, melyek a legpuhább anyagból készültek gyermeke tapintása érdekében! Legkeresettebb babajátékok, melyek a babák első játékaik, 1 éves korig! Ha egy szórakoztató játékokat szeretne, amit a babák nem unnak meg, akkor nézzen szét ebben a kategóriában, és válassza ki a legjobb készségfejlesztő és zenélő babajátékokat!

Koraszülött babák fejlesztéséről többet, itt olvashatsz katt ide

Nézet:
Sorrend:

A babák életében nagyon fontos, hogy milyen az első játéka! A babajátékok széles skálán mozognak és szinte minden anya maga választja ki, hogy mi lesz a baba legelső játéka. Az ovodavilag.hu játék webáruházban próbálunk olyan babajátékokat ajánlani első játéknak, melyek játékosan fejleszti a kisgyermekeket.
Minden bébijáték puha és biztonságos, hogy ne üthesse meg magát a baba miközben örömében kalimpál. Az első babajátékoknál nem annyira fontos a zene, viszont ez a gyermekünktől is függ, hogy mennyire szereti a  zenét, hiszen az köztudott, hogy vannak olyan bébik, akik kifejezetten kedvelik a zenélős játékokat. A zenélős bébijátékokat pont ebből kifolyólag egy teljesen külön kategóriában találhatja meg, ezzel is megkönnyítve a játékválasztást.

Ezek a játékok 0-1 éves korú babáknak ajánljuk. Legkeresettebb bébijátékok, melyeket kimondottan 1 éves korig ajánlunk a babáknak! Készségfejlesztő a és zenélős játékok, melyek a babák első játékaik! Rendelje meg gyermeke kedvenc babajátékát, ha gyermeke még 0-1 év között van, és mi GLS futárszolgálattal házhoz szállítjuk Önnek! Rendeljen kényelmesen és gyorsan az ovodavilag.hu játék webshopból!

Válassza ki gyermeke legcukibb első játékát és rendelje meg online az ovodavilag.hu baba játék webshopunkból!