Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gyurmák

A gyurma a klasszikus bölcsődés, óvodás játékok egyike. Megunhatatlan, hiszen a vele való alkotásban rejlő lehetőségek száma végtelen. Remekül fejleszti a kézügyességet, hosszan leköti a gyerekek figyelmét, és szükség esetén a szülők is szívesen segédkeznek a játékban. Gondoskodjon arról, hogy a gyermekének mindig legyen elegendő gyurmája, rendeljen most!

Nézet:
Sorrend:

Gyurma, gyurmakészletek, melyek megunhatatlamónok a gyermekkorban! Rendeljen gyurma készleteinkből és mi házhoz szállítjuk Önnek, hogy gyermeke minden percét leköthesse! A gyurmázás fontos játék a gyermekek életében, hisz mindamellett, hogy jó szórakozás, remek fejlesztőjáték is! A gyurmázás az egyik legösszetettebb módja a gyermekek kezecskéinek fejlesztésére!

Mit fejleszt a gyurmázás?:

  • Fejleszti a koncetrációt és a figyelmet
  • kézügyességet
  • izomerősítés
  • szem - kéz koordinációt
  • színek megismerése

Amennyiben egy jó játékot szeretne, ami a gyermeket leköti és újra meg újra előveheti, akkor mindenképp javasoljuk a gyurma játékokat! Válogasson az ovodavilag.hu játék webáruház gyurmái közül és mi házhoz szállítjuk Önnek! Nézzen szét webáruházunkban, hisz 20.000 Ft felett ingyen szállítjuk házhoz Önnek!