Barna színű tégely gyurma gyurmakirály

VAN
Raktárkészlet:
Barna színű tégely gyurma gyurmakirály-ovodavilag.hu
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Gyurmakirály
990 Ft

Barna színű tégely gyurma gyurmakirály gyurd, formázd és alkosd meg a kedvenc állataid, vagy sütijeid.

Részletek

Barna színű tégely gyurma gyurmakirály puha gyurma, mely barna színben ponpáézik. Gyűjtsd össze a gyurmakirály gyurmák összes szineit, hogy még többet kihozz a gyurmázásból. Gyurmázz alakzatokat vagy sütiket vagy épp a kedvenc állataidat is megtudod gyurmából formázni. 

A gyurma remek készségfejlesztő játék, fejleszti a kézügyességet és a fantáziát.

Magyar, kézműves technikával előállított puha gyurma, kizárólag természetes alapanyagokból.

Barna színű tégely gyurma gyurmakirály jellemzői: 

  • 140 g barna színű tégely gyurma
  • puha gyurma
  • kézműves magyar termék

 

Az ár 1 db 140 g tégely barna színű gyurmára vonatkozik!

Ajánlott kor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Gyurmakirály
Cikkszám
230912B
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!