Tégely gyurma zöld színben gyurmakirály

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Tégely gyurma zöld színben gyurmakirály-ovodavilag.hu
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Gyurmakirály
590 Ft

Tégely gyurma zöld színben gyurmakirály alkoss gyurmából mindenfélét

Részletek

Tégely gyurma zöld színben gyurmakirály gyűjtsd össze az össze színű gyurmát, hisz játszani még színesebben, azaz gyurmázni még színesebben sokkal jobb. Minden gyermek szeret gyurmázni. A gyurmázás a gyerererek összehozza, nem csak az oviban, de otthon is.

 

Készségfejlesztő játék, hisz a gyurmázás fejleszti a gyermekek kézügyességét és finommotorikus készségét.

Magyar, kézműves technikával előállított puha gyurma, kizárólag természetes alapanyagokból.

Tégely gyurma zöld színben gyurmakirály jellemzői:

  • 1 db zöld színű tégely gyurma
  • puha gyurma
  • magyar kézműves termék
  • szine sötétzöld

 

Az ár 1 db sötétzöld színű gyurmára vonatkozik!

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Gyurmakirály
Cikkszám
230912SZ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!