Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dominók

A társasjátékok elődje, hisz a dominót mindenki ismeri és játszanak is vele szinte minden korosztályból! Csak tedd le a megfelelő oldalával és már folytathatod is a játékot! Mindenki kedvence ajánljuk óvodásoknak is, hisz már vannak olyan dominók, melyekkel a színeket is megtudod tanulni! Tanuljunk együtt a dominó játékokkal, hisz a színeken át már a formákat és az állatokat, sőt az állatok testrészeik is megtanulhatják a gyermekek! 

Rendeljen online dominó társasjátékot akár otthonra akár az óvodai csoportnak, hisz ezt a játékot minden gyermeknek ismernie kell!

 

Nézet:
Sorrend:

Dominó játékok melyeket nem lehet megunni...

Klasszikus donimó társasjátékok, melyeket nem lehet megunni! nem is véletlen, hisz a gyermekek szívesen játszanak ezekkel a régi ám mégis új játékokkal! A mostani dominó játékok közt nem csak a hagyományos dominókat találjuk meg, de szinte olyan újdonságokat, melyekkel a gyermekek még többet tudnak tanulni az állatok világáról, vagy a gyümölcsökről! 

Csupa móka és kacagás, hisz játék webáruházunkban a Djeco dominó játékokat is meglehet találni, melyet fantasztikus színvilággal rendelkeznek és csupa csupa újdonságot mutatnak a gyermekeknek! 

A dominó játékokat kimondottan ajánljuk Intézmények részsére is, hisz az óvodások kimondottan szeretnek ezzel az egyszerű ám még is sokat adó játékkal játszani!

A dominó játékok fejlesztik a gyermekek memóriáját és a térlátást!

Rendelje meg online gyermek kedvenc donimó játék az ovodavilag.hu játék webáruházbol és rendelését 2-3 napon belül házhoz szállítjuk vagy rendelheti posta és Gls csomagpontokra is, így nem is kell otthon tartózkodnia!