Yookidoo Fürdőjátékok

Yookidoo Fürdőjátékok vásárlása online az ovodavilag.hu játék webshopban! A Yookidoo fürdőjátékok a legjobb és legszínesebb kinomdottan fürdéshez készíült fürdőjátékok, melyeket a gyermekek nagy örömmel játszanak! 

Vidám játékok fürdéshez 6 hónapostól 6 éves korig

A Yookidoo egyedi formatervezésű játékaival mindig különleges élmény a fürdés!

A kiváló minőségű, élénk színű figurák megmozgatják a gyerekek fantáziáját, így játszva tanulnak meg új dolgokat. A Yookidoo készségfejlesztő termékeit úgy tervezték meg, hogy a velük való játék során fejlődjön a gyerekek kézügyessége, szem-kéz koordinációja, történetalkotási és mesélési képessége.

Nézet:
Sorrend:

Vidám játékok fürdéshez 6 hónapostól 6 éves korig

A Yookidoo egyedi formatervezésű játékaival mindig különleges élmény a fürdés és még nagyobb kedvet teremtenek a babáknak a fürdéshez!

A kiváló magas minőségű, élénk színű figurák megmozgatják a gyerekek fantáziáját, így játszva tanulnak meg új dolgokat. A Yookidoo készségfejlesztő termékeit úgy tervezték meg, hogy a velük való játék során fejlődjön a gyerekek kézügyessége, szem-kéz koordinációja, történetalkotási és mesélési képessége.

A játékok kezelése és tisztítása egyszerű, használatuk és tárolásuk biztonságos. Egyes termékeinket akár néhány hónapos kortól ajánljuk, de vannak játékaink nagyobb gyerekeknek is.

Vásárolja meg most gyermeke kedvenc Yookidoo fürdőjátékát és rendelje meg online az ovodavilag.hu játék webáruházból!