Szerepjátékok

A játéknak kulcsszerepe van a személyiségfejlődésben. A szerepjáték az óvodás és kisiskolás gyerkőcök egyik kedvenc tevékenysége, amely során rengeteget tanulnak a világról és a mindennapi életről. Bevásárlós, orvosos, fodrászos, barkácsolós, főzős és egyéb szerepjátékokhoz kínálunk rengeteg eszközt, hogy a játék még önfeledtebb legyen. Rendeljen közülük az óvodába és otthonra is!

Szerepjátékok és utánozós játékok gyerekeknek, óvodásoknak és óvodás korú gyerekeknek

 

A szerepjátékokat szinte sosem lehet megunni, a gyermekek kimondottan kedvelik ó, nem véletlenül, hisz különféle szerepekbe képzelhetik magukat, megtanulhatják a különféle szakmák jellemzőit, vagy épp amit otthon is látnak akár a szerelésben az apunál, vagy az anyunál a háztartásban! 

Az ovodavilag.hu játék webáruhzban megtalálható szerepjátékokat gondosan válogattuk össze, a teljesség igénye nélkül, hogy minden gyermek kedvenc szakmáját betudjuk mutatni, és ezzel megtalálhatóak legyenek azok a szerepjátékok, mellyel a gyermek a legjobban tudja utánozni az épp aktuális szakmát a számára amit kigondolt! A szerepjátékok nélkülözhetetlen kellékek az óvodák számára is!Az óvodában a gyerekek még inkább bele képzelik magukat a szerepekbe és egymással még szélesebb skálán játszanak szerepjátékokat!

A szerepjátékaink közt a szülők és óvónők megtalálhatják a gyermekek körében közkedvelt szakmák játékait is, mint például a doktoros vagy orvosos játékok, és a hozzá illő orvosi táskákat széles választékban! Ami azért is remek szórakozás, mert mndamellet, hogy remek játékot nyújt, segít a gyermekeknek az orvosok megkedvelésében! 

A másik remek szerepjáték amivel szinte minden nap találkoznak a gyermekek az a bevásárlás, és a hozzá tartozó játék eszközök mint például zöldségek, bevásárló kocsi, játék pénztárgépek, és minden ami a bevásárlással kapcsolatos!

Válogasson gyermekének szerepjátékok és utánozós játékaink választékából és mi házhoz szállítjuk Önnek!