Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hintalovak

Hintalovak a gyermekek kedvencei. Legyél 2 éves és nem hiányozhat a kedvenced a hintaló, igazi karácsonyi termék, mely minden gyermek kedvenc játékává válik. Rendeljen online hintalovat és lepje meg gyermekét az ovodavilag.hu játék webáruházból. Rendeljen online és mi 30.000 Ft felett ingyen szállítunk az ország bármely pontjára! 

Nézet:
Sorrend:

Hintaló a gyermekek egyik kedvenc játéka, egy igazi retró játék, mely soha nem megy ki a divatból! A hintalovak már 2 éves kortól elkísérik a gyermekeket, hisz ma már kimondottan babáknak való hintalovakat is lehet kapni, melyek hátámlával vannak ellátva, így a babák kényelmesen hátradölhetnek, és nem fognak kiesni belőle!

A hintaló egy régebbi klasszikus játék, amely már a dédszüleidet is szórakoztatta. A múlt században évtizedekig nagy népszerűségnek örvendett, nem véletlenül, hiszen számos szerepjátékra ad lehetőséget. 

Hintalovak a legpuhább és legjobb minőségi anyagból, a gyermekek kedvencéért! Hintaló kínálatunkban könnyen megtalálja gyermeke kedvenc retró játékát. Vásároljon online hintalovat és mi a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk önnek az ország bármely pontjára! Hintaló vásárlás online az ovodavilag.hu játék webáruházban!