Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Formakeresés

Fejlessze gyermeke kombinációs készségét formabedobós játékok segítségével! Ismerkedjen meg gyermeke a mértani formákkal a színekkel! Játékaink közöttmegtalálja a műanyag és a fa formabedobós játékokat is! A formakeresős játékok a gyerekek finommotorikus készségek fejlesztésére, hanem a logika, a formaismeret erősítésére is szolgál. Válogasson formakeresős játékaink közül és rendelje meg online az ovodavilag.hu játék webáruházból!

Nézet:
Sorrend:
Miért válassz formakeresős játékokat gyermekednek? 
A babák már 1 éves kortól pontosan tudnak nyúlni a tárgyakért, és bármit képes megszerezni. Ebben az időszakban a gyermek fejlődése egy fontos állomásához érkezik: hüvelyk- és mutatóujja közé fogja a tárgyakat, vagyis lassanként képes lesz ujjhegyeivel megfogni a kisebb játékokat is. 
Hamarosan megjelenik a két tárggyal történő egyidejű cselekvés is, amikor kiveszi, összerakja, egymásba helyezi vagy egymásra rakja a játékokat. A formakeresős játékok itt lesznek nagyon jók, hisz a gyermekeknek oly sok mindent megtanítanak! Felkeltik a babák kiváncsiságát, érdeklődését valamint kezd kialakulni a szem- kéz koordináció.
Az 1-3 éves korú gyerkőc óriási lelkesedéssel gyakorolgatja új képességét, és sokáig minden eszközt, játékot ebből a szemszögből vizsgál. A gyermek megtanulja a látás és fogás összehangolását is.
Ebben az életkorban azzal segíthetjük leginkább a fejlődését, ha megfelelő tárgyakkal, játékokkal látjuk el, hogy ezt a tudását gyakorolhassa. 
Ebben a korban remek választás a gyermekek számára a formabedobós vagy formakeresős játékok! A formakeresős játékok a gyermekeknek nem csak a formákat, de a színeket is megtanítják.