Fajátékok kicsiknek

Az örök klasszikusok óvodai kellékeket és játékokat forgalmazó webáruházunkban is elérhetők. Egy puzzle-szett vagy favonat, esetleg golyóvezető garantáltan mosolyt csal gyermeke arcára. Válassza ki gyermeke kedvenc játékát, melyeket kimondottan 2-3 éves gyermekeknek ajánlunk, minőségi fából! A fajátékok soha nem mennek ki a divatból, több generációt is elkísérnek! Minőségi fajátékok gyekeknek, melyek a szórakozást és a készségfejlesztést egyaránt kielégítik! Rendelje meg gyermeke első fajátékát az ovodavilag.hu játék webáruházból, és mi házhozszállítjuk Önnek! 

Nézet:
Sorrend:

A fajátékok minőségi, megbízható játékok. Fejleszti 2-3 éves gyermeke logikáját. Különféle ügyességi és logikai játékokat rejt az ovodavilag.hu játék webáruház. A puzzle a kézügyességet fejleszti, viszont a kreativitás se veszik kárba, mivel ezt is fejlesztheti a gyermek. Minden játékunk mosolyt csal gyermeke arcára. A fajátékok minden generáció gyermekkorában ott voltak, így Ön se hagyja ki gyermekét a fajáték nyújtotta örömökből. A babázásról sem kell lemondania gyermekének, hiszen megtalálható játékwebshopunkban a fából készült babaház. A babaházzal megismerkedhet a ház részeivel és kedve szerint rendezheti be a házat. A különböző formákkal és méretekkel is megismerkedhetnek, illetve a kézügyesség fejlődése sem hagy alább. A toronyépítést is kipróbálhatják, miközben a mindennapi dolgokkal ismerkednek. A kockakirakó megismerteti a gyerkőccel az állatfajokat és az egyes állatok testrészét. A mágneses golyóvezető a kézügyességet helyezi előtérbe és annak fejlődését szolgálja. A horgászos játék a vízi állatokat ismerteti meg a kisgyerekkel, ezen felül a keze ügyességét és pontosságát fejleszti. A vasút a közlekedés megismertetése szempontjából elengedhetetlen. A gyümölcs, az állatfajok és a járművek ismerete hasznos és előnyös a későbbiekre nézve. A fafűzős játékok a kreativitást és a kézügyességet fejlesztik. A fajátékok bevezetik az óvoda világába a gyerekeket.

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi fajátékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Fából készült játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb fajátékok ovisoknak, játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj nálunk a legjobb és legkeresettebb ovodavilag.hu játékok webshopjából!