Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Csörgők

Az óvodás játékokkal játszó gyerekek mellett mi a totyogókra és a bölcsisekre is gondolunk. A kedves, figurás csörgők hangja, színe és formája megragadja és leköti a csöppségek figyelmét, észrevétlenül fejlesztve a szem- és mozgáskoordinációt. Rendelje meg a legcukibbat! A gyermekek első kedvenc játékaik a csörgős játékok, melyeket bármerre magával vihet az gyerkőc, akár babakocsira téve is! Válogasson az ovodavilag.hu csörgő játékaik közül, és rendelje meg online gyermeke kedvenc csörgő játékát!

Nézet:
Sorrend:

Baba Csörgők

Csörgő minden mennyiségben, melyet a babák ténylegesen első játékaik! Ez a legjobb szórakoáz a babák kénye kedvére, hiszel már 0 jónapos kortól a babák könnyen megtudják fogni! A csörgők színei élénkek és minden baba figyelmét vonzza, egyfajta figyelemfelkeltésként is szolgál!

Az ovodavilag.hu játék webáruházban megtalálja kicsi gyermeke, babája kedvenc csörgöjét is! A csörgők a babák első játékait, melyek fejlesztik a készségüket! A csörgő fejleszti a babák készségét és és finommotorikus mozgásukat! Vidám élénk színeivel felhívják a babák figyelmét és jellegzetes csörgésükkel! Vásároljon csörgő játékokat a bébinek az ovodavilag.hu játék webáruházból és online játékboltból!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi csörgő játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Csörgő Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb csörgős játékok bébiknek egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb bébi játékok webshopjából!