Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Babaházak, babaruhák, babakiegészítők

Egy új kiegészítővel még nagyobb élmény lesz a játék ovis gyermekének a meglévő babáival. Rendeljen babaházat, bölcsőt, fürdetőt, és egyéb bútorokat kedvező áron, gyors szállítással az Óvodavilág webáruházból! 30000 Ft felett nem számítunk fel kiszállítási díjat. A legjobb minőségű babaházak melyek gyermeke álmai! Rendeljen online az ovodavilag.hu játék webshopból!

Nézet:
Sorrend:

Babaházak, a lányok kedvencei...

 

A lányok nagy és örök kedvencei a játék babaházak, melyeket játék webáruházunkban is megtalál! Vásároljon gyermekének gyönyörű minőségi játék babaházat! A babaházak különböző anyagaból készültek, így meglehet találni kínálatunkban a fa babházakat és a keménykartonból készült babaházakat is! 

A fa babaházak többnyire bútorozottak, így nem is kérdés, hogy a szülők és a gyermekek is ezeket a babaházakat részesítik előnybe! A lányoknak számos választási lehetőségül van, hogy a babaházat a különböző bútorokkal berendezzék, így ezek a babházak még nagyobb élményt biztosítanak a gyermekek számára!

Djeco - Babaházak

A Djeco babaházai és babaház-bútorai kivitelezésében a tervezőket  a modern építészeti és iparművészeti irányzatok inspirálták. Jellegzetességük a különböző funkciójú terek egybenyitása, a padlótól plafonig érő ablakok, a nagy üvegfelületek. A bútorok egyszerűek, a kárpitozásuk minta nélküli és komoly minőséget képviselnek. A babaházakba tökéletesen élethű bababútorokat és kiegészítőket gyártottak. A babaházak fából készültek, nagyon modernek, játékosak, kialakításukkal a gyermekekhez igazodnak. A Djeco babaházat a modern színes bútorok, kiegészítők ellenállhatatlan játékká teszik. Fedezze fel a babaházak bájos lakóit is! A babaház lakói kis családok, apa, anya, gyerekek, mozgatható kézzel-lábbal, így helyet tudnak foglalni a babaház bútorain. 

Vásároljon gyermekének minőségi babaházaink közül és mi házhoz szállítjuk Önnek!