Logico Piccolo Vidám történetek - Szövegértés

VAN
Raktárkészlet:
Logico Piccolo Vidám történetek - Szövegértés
1 690 Ft

Logico Piccolo Vidám történetek - Szövegértés 7-10 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki. A gyerekek játszhatnak vele szabadidejükben, de a feladatlapok használhatók iskolai kiegészítő tevékenység során is.

Részletek

Logico Piccolo Vidám történetek - Szövegértés a Vidám történetek Piccolo csomag a megszokottól eltérően kihajtható lapokat tartalmaz, hogy a feladatok megoldása során is szem előtt lehessen a szöveg. Ezek a mesék irodalmi értéket hordoznak. Egyesek újszerű humorukkal keltik fel az érdeklődést. Mások a gyerekek érzelmeire hatnak. Ilyen mesékkel nem találkoznak az olvasókönyvekben. A mesék szerves részét képezik az igényes, humoros illusztrációk, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját.
A szülőknek is javasoljuk, hogy együtt dolgozzák fel a meséket, azután beszélgessenek róluk. Sőt, esti mesének is ajánljuk!
A fejlesztő pedagógusok munkáját is megkönnyíti, mert lehetőséget ad a differenciálásra, egyúttal fejleszti a figyelem összpontosítását és a finommotorikát.

Ez a LOGICO Piccolo kártyacsomag fejleszti:

  • az olvasási képességet,
  • a szövegértést, 
  • a figyelmet,
  • az egyéni tanulási képességet

 

A feladatkártyák a Logico Piccolo kerettel használhatóak, így ha még nincs meg a keret itt megtalálod a megfelelőt hozzá.

10 kihajtható feladatlapot tartalmaz.

 

Ajánlott kor: 7-10

Adatok
Kategória
Logico Piccolo
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,szövegértést,logikát,kombinációs készséget,
Gyártó
Logico
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Babilon
Cikkszám
5407
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!