Játékbaba Pikolin Játszószőnyeggel 36cm Paola Reina

VAN
Raktárkészlet:
Játékbaba Pikolin Játszószőnyeggel 36cm Paola Reina - ovodavilag.hu
Kategória
Újszülött játékbaba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Paola Reina
31 450 Ft

Játékbaba Pikolin Játszószőnyeggel 36cm Paola Reina a játékbabádnak is jár egy kis játék!

Részletek

Játékbaba Pikolin Játszószőnyeggel 36cm Paola Reina élethű újszülött játékbaba, mely mindig gondoskodást igényel, na és játékot! A készlethez hozzátartozik a játékbaba játszószőnyege, így mindketten jókat játszhattok! Tanuld meg a játékbaba segíytségével a csecsemőgondozás alapjait! A játszószőnyegben egy fejpárna is található, illetve egy korona formájú játék lóg a baba fölött.

A baba rózsaszín ruhácskában, kisnadrágban, és cipőcskével a lábain várja, hogy együtt játszatok. A lányok elengedhetetlen kelléke a szerepjátékokhoz a játékbaba.

Játékbaba Pikolin Játszószőnyeggel 36cm Paola Reina jellemzői:

  • játékbaba mérete: 36cm
  • vanília illatú játékbaba
  • szemét nem hunyja le
  • játszószőnyeg

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Paola Reina
Cikkszám
05019
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!