Fa Játékkonyha (pink, mikró nélkül)

VAN
Raktárkészlet:
Fa Játékkonyha (pink, mikró nélkül)
Kategória
Játékkonyhák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Viga Toys
26 900 Ft

Fa Játékkonyha (pink, mikró nélkül) féából készült, stabil játékkonyha a gyermekek örömére!

Részletek

Fa Játékkonyha (pink, mikró nélkül) a kislányok egyik kedvelt szerepjátéka, mely remek utánozós szerepjáték! A játékkonyha igazi csajos színekben pompázik, melyet a lányok előszerettetel játszanak! Mit főzzük ma? Ez nem is kérdés, hisz a tűzhelyen már a tojás készül is! 

A konyhás szerepjátékok során a gyermekek elsajátítják az ebédkészítés, evés során szükséges társasági kompetenciákat, a helyzethez igazodó kommunikációt és etikettet. A főzés-sütés során a képzeletük fejlődik.

 

Fa Játékkonyha (pink, mikró nélkül) jellemzői és tartalma:

  • ajánlott életkor: 3-7 éveseknek
  • Mérete: 56 x 33 x 13.
  • Pult magassága: 48 cm.
  • anyaga: fa
  • a csomagolásban a képen szereplő összes tartozék megtalálható
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Viga Toys
Cikkszám
5133
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!