Csipkerózsika logikai játék Smart Games

VAN
Raktárkészlet:
Csipkerózsika logikai játék Smart Games
Csipkerózsika logikai játék Smart Games
Csipkerózsika logikai játék Smart Games
Csipkerózsika logikai játék Smart Games
Csipkerózsika logikai játék Smart Games
Csipkerózsika logikai játék Smart Games
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
9 990 Ft

Csipkerózsika logikai játék Smart Games

Fedezd fel a népszerű mese varázslatát ebben az óvodásoknak készült gyönyörű fejtörő logikai játékban!

Részletek

Csipkerózsika logikai játék Smart Games logikai fejlesztő játék, mely óvodásoknak készült éa a 3-7 éveseknek szól!

Segíts a lovagnak eljutni Csipkerózsikához! Vagy jobb ötlet magának Csipkerózsikának segíteni, hogy megmeneküljön! Találd meg a labirintus bejáratától az utat a kastélyig, anélkül, hogy elvesznél!

A sárkánynak segítenél inkább? Akkor a feladat eddigi ellenkezője! Tedd le úgy a sárkányt az útvesztőbe, hogy az összes kestélyba vezető utat lezárja, így a lovag nem tudja megmenteni Csipkerózsikát.

 

A Csipkerózsika készségfejlesztő logikai játékban 60 különböző feladványt (30-at sárkánnyak, és 30-at sárkány nélkül) és egy családi képeskönyvet is találsz, amellyel elmesélheted a klasszikus mesét, egy modern csavarral!

 

Fejleszti a következő kognitív képességeket:

  • térlátás
  • kéz-szem koordináció
  • vizuális észlelés 
  • problémamegoldás

 

Ajánlott életkor: 3-7 éveseknek

 

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
521952
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!