Csillagleső logikai játék Smart Games

VAN
Raktárkészlet:
Csillagleső logikai játék Smart Games
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
9 990 Ft

Csillagleső logikai játék Smart Games

Varázslatos fejtörő egyszemélyes logikai fejlesztő játék 6 éves kortól!

Részletek

Csillagleső logikai játék Smart Games egy szuper logikai készségfejlesztő játék, mely tele van 5 csillagos varázslattal! Építsd fel a feladványban látható képeket és figyelj a változó csillagokra! A csillagok színe megváltozik ha elforgatod az elemeket. A Csillagleső egy egyedi, mágikus fejtörő , melyben 80 nehezedő feladvány található!

 

Csillagleső logikai játék Smart Games fejleszti a következő kodnitív képességeket:

  • térbeli tájékozódás
  • problémamegoldás
  • logika
  • tervezés
  • rugalmas gondolkodás

 

A játék egyedül játszható

Ajánlott életkor: 6 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
6514
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!