Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029

VAN
Raktárkészlet:
Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029
Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029
Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029
Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-7 éves korig
Gyártó
Paola Reina
29 690 Ft

Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029

Bianca egy cuki színes hajú játékbaba, mely a lányok kedvenc szerepjátéka!

Részletek

Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina 06029 élénk színekben pompázó gyönyörű arcocskájú hajas játékbaba, mely minden kislány kedvenc szerepjátéka! Gondoskodj erről a kedves arcú játékbabáról!

Precíz eljárással készült, fehér színű hosszú ujjú  pólóban alul fekete kis tüll szoknyában arany színű masnival díszítve, hozzá illő  arany színű kötött harisnyában, fekete kötős cipőben, hosszú hullámos derékig érő fekete és szőke színűre festett hajjal mely ombre hatást kelt, felül fekete és alul pedig szőke,  hogy a kislányok kényeztessék, megfésüljék, megmossák majd formázzák a hosszú  haját.

Bianca Soy Tu illatos játékbaba - Paola Reina jellemzői:

  • Ajánlott: 3 éves kortól 
  • Anyaga: vinyl, szövet, műanyag
  • Szemei csukódnak
  • Bianca haja fésülhető, langyos vízben mosható, kondicionálható
  • Játékbaba mérete: 42 cm
  • A csomagolás mérete: 50 x 12 x 22 cm
  • Nyugtató vanília illata van
  • Ruhája levehető
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Paola Reina
Cikkszám
Paola06029
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!