Baba játék csörgő labda Hola

VAN
Raktárkészlet:
Baba játék csörgő labda Hola
Kategória
Csörgők, rágókák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

0-1 éveseknek
Gyártó
Hola
990 Ft

Baba játék csörgő labda Hola

Játsz már 3 hónapos kortól egy igazán élénk színű csörgős labdával, mely felkelti a gyermekek figyelmét!

Részletek

Baba játék csörgő labda Hola élénk színű labda, baba játék, mely a gyermekek kedvence! Az élénk színű labdában egy kisebb labda található, mely csörög, így ha a gyermek a labdával játszik csörög! A labda segít a gyermeknekeknek a hangok felismerésében! A labda játszás közben mászsásra készteti a gyermekeket.

 

Baba játék csörgő labda Hola jellemzői:

  • élénk színek
  • csörgő hang
  • anyaga: műanyag
  • ajánlott életkor: 3 hónapos kortól
  • a baba labda átmérője 7,5 cm
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hola
Cikkszám
794835
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!