Anne Geddes baba mézeskalács

VAN
Raktárkészlet:
Anne Geddes baba mézeskalács
Kategória
Anne Geddes baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Anne Geddes
7 250 Ft

Anne Geddes baba mézeskalács

Mézeskalács formájába bújt piha puha testtel rendelkező játékbaba!

Részletek

Anne Geddes baba mézeskalács igazi kis különlegesség, egy játékbaba ami pont úgy néz ki mint a mézeskalács! A játéékbaba teste piha puha, így mág a legkissebb lányoknak is a kedvence! A játékbaba fejecskéje egy újszülött babáéhoz hazsonlít!

 

A játékbaba mérete: kb 30 cm

Ajánlott életkor: 2 éves kortól

 

még több Anne gessed játékbaba ide katt!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Anne Geddes
Cikkszám
579185
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!