Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Színező és foglalkoztató füzetek

Színező és foglalkoztató füzetek minden gyermek szereti a színező füzeteket és foglalkoztató füzeteket. Kreatív és színezős füzetek óvodásoknak és kisiskolásoknak széles választékban az óvodavilág ovis játékok webáruházából. Színező füzeteink kimondottan a 3 éves korosztálynak kialakított nem aprolékos, inkább nagyobb terjedelműek, meyeket a gyermekek könnyen kitudnak színezni. Ovis játékok közt is megtalálhatóak, hisz pont az óvodás korosztálynak lettek kialakítva a foglalkoztató füzetek. Nézz szét nálunk az ovodavilag.hu ovis játékok fejlesztő webshopjában. 

Nézet:
Sorrend:

Színező és foglalkoztató füzetek, melyeket szinte soha nem lehet megunni! A gyermekek nagy része szereti a színező füzeteket, és mindamellett remek készségfejlesztő játékok is egyaránt! A színező és foglalkoztató füzetek egyaránt lányoknak egyaránt fiúknak a kedvenc játékaik! A színezés nagyon fontos a kicsiknek, hogy a finommotorikus kézmozgások kifejlődjenek, megerősödjenek. A ceruzatartás a későbbieken - az iskolában - az egyik legfontosabb alapkészsége kell hogy legyen a gyermekünknek.  Épp ezért olyan fontosak a kifestők óvodáskorban, és már előtte is, hiszen rajzolni már az 1-2 évesek is szerethetnek.

1-2 éveseknek ajánljuk a legjobb vizes rajzolóinkat, vagy vizes színezőinket, hisz ezekkel egy új világot fedezhetnek fel! Az ovodavilag.hu játék webshopban széles választékban találja meg gyermeke életkorának a legjobban megfelelő színezőt, vagy foglalkoztató füzetet! Színező füzetek online vásárlás az ovodavilag.hu játék webshopban! Sok kifestőnkhöz matricákat is adunk, ami minden gyerek kedvence, és segít megszerettetni a rajzolást és a festést!

Ha a gyermek már 3 éves színező füzetekből és forglalkoztatókból rengeteg féle létezik! Vásároljon online prémium minőségű játékokat az ovodavilag.hu játék webshopból, hogy gyermeke a legjobb játékokat és legjobb fejlesztő játékokat kapja!

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!