Kiddo Books

Kiddo Books olyan foglalkoztató füzetek, amik szinte minden korosztálynak megfelelnek. A Kiddo foglalkoztató füzeteket már 3 éves kortól ajánljuk akár az első kifestőnek, hisz képanyaguk kedves és kimondottan gyerek kezekre lettek kialakítva, hisz nem aprólékosak, így könnyen tudnak a gyerekek színezni. Magas minőségű termékek kicsi kezekre tervezve. 

Nézet:
Sorrend:

Kiddo Books foglalkoztató és színező füzetek a legkisebbeknek, mellyel öröm és tényleg szórakozás lesz a színezés! Készségfejlesztő foglalkoztató füzetek, melyekben a színek dominálnak! A foglalkoztató füzetek lépésről lépésre végigkísérik a gyermekeket az ovis korosztálytól egészen a sulis korosztályig!

Fejlesztő pedagógusok álltal jól összeállított füzetek, melyek a gyermekek finom mototikus készségeit és a szem - kéz koordinációit fejlesztik! Válogasszon foglalkoztató füzetet gyermeke képességeinek és fejlesztésének megfelelően! Válogasson a rengetek Kiddo foglalkoztató düzet körül, melyek közt megtalálja a Disney mintás színező és foglalkoztató füzeteket is!