Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Játékautók

Egyetlen ovis legény játékai közül sem hiányozhatnak a kisautók, melyek széles választékban és kedvező áron érhetők el webshopunkban. Rendőr- és tűzoltóautó, vagy éppen Mancs Őrjáratos traktor. Rendelje meg gyermeke kedvencét még ma!

Nézet:
Sorrend:

A játékautók fontos kellékek egy fiúgyermek életében, hiszen ekkor kezdi el a fantáziáját és a kreativitását használni és fejleszteni. Az autók funkciójával való ismerkedés nagyon hasznos! Minden játékautónak más a mérete és használata pl: valamelyik kisebb és a szirénája hangot is ad ki, de van amelyiknek nincs hangja cserébe hatalmas kerekeivel és méretével magához csábítja a gyermekek tekintetét és figyelmét. Miután meglátták a hatalmas autót csak azzal a játékkal akarnak majd játszani. A figyelem, a mozgás, a finommotorika fejlesztése a fő cél a játékautóknak. A gyermekek kedvencei közé tartozik a rendőr-, a mentő- és a tűzoltóautók. Minden fiú szobájában helyük vannak a játékautóknak! A fiúk körében a legmenőbb a távirányítós játékautók, melyekkel órákig, sőt napokig lehet játszani egyetlen feltöltéssel. Hihetetlen mennyire tudják élvezni, ha nem kell az játékautó mellett ülni vagy állni, hiszen a távirányító segítségével a távolból irányíthatják a jármű mozgását és irányát. Mindezek a minőségi játékok a legjobb helyen az ovodavilag.hu játékwebáruházban megvásárolható.

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékautót fiú gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékautóink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékautók fiúgyermekeknek, egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásároljon fiú gyermekének legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából az ovodavilag.hu online játék webshopból!