Chocolate Fix társasjáték-ThinkFun

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Chocolate Fix társasjáték-ThinkFun  -ovodavilag.hu
5 990 Ft

Chocolate Fix társasjáték-ThinkFun tedd fel a kedvenc bonbonjaidat!

Részletek

Chocolate Fix társasjáték-ThinkFun nagy népszerűségnek örvend az egyszemélyes logikai játékok kedvelői között. Új lehetőségekkel és feladványokkal találják szembe magukat, akik egy kis fejtörőre vágynak. A feladatunk, hogy egy tálcán elhelyezzük a különféle színű és formájú bonbonokat a feladatkártyán jelölt kritériumok alapján. Ezek vonatkozhatnak színekre, formákra és egymáshoz viszonyított pozícióra, a lényeg, hogy az információkat összehangolva sikerüljön megoldást találnunk a problémára, és elkészítenünk a megfelelő csokoládés tálcát. A Chocolate Fix a kezdőtől, a haladón át, egészen a profi szintig tartalmaz számos feladványt, így egyszerre jelent kihívást a logikai játékokkal ismerkedő gyermekeknek és a kemény diót jelentő rejtvények szerelmeseinek.

 
A sarki édességbolt tulajdonosa nyaralni ment, és rád bízta az üzletét. A te feladatod, hogy teljesítsd a különleges megrendeléseket, és összeállítsd az egyedi bonbongyűjteményeket a türelmetlen vevőknek. A tulaj csupán hiányos utasításokat hagyott hátra, így a többit neked kell kitalálnod, hogy a kényes megrendelők kívánságainak megfelelő elrendezésű csokibonbon dobozokat állíts össze.

Tartozékok: 3 rózsaszín epres bonbon, 3 barna csokis bonbon, 3 fehér vaníliás bonbon, 1 játéktábla (bonbonosdoboz), 1 utazózsák, egy 40 feladványt tartalmazó füzet
Adatok
Kategória
Logikai játékok
Nem
lányoknak és fiúknak
Korosztály
7-9 Éveseknek
Fejlesztési terület
logika, figyelem, koncentráció, gyorsaság,
Játékosok száma
egyedül játszható
Gyártó
Think Fun
Játékbolt
Óvodavilág játék webáruház
FONTOS
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen
+3670/6326272
Gyártó
ThinkFun
Cikkszám
750796
Kiegészítő termékek
Raktáron
4 990 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!