Űrkaland logikai játék Smart Games

VAN
Raktárkészlet:
Űrkaland logikai játék Smart Games
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
5 690 Ft

Űrkaland logikai játék Smart Games

Készülj egy különleges utazásra az eszes logikáddal, és csoda egyedül játszható játékkal!

Részletek

Űrkaland logikai játék Smart Games a játékban 60 különböző logikai feladvány várja a gyermekeket! Egy 3D-s logikai játék, melyben megtalálod a kivezető utat az aszteroidamezőről! Minden repülési tudásodra, logikádra és ügyességedre szükséged lesz, hogy a játékban levő bolygókat elkerüld! Az Űrkaland egyy galaktikus csúszkás készségfejlesztő játék, melyben 60 nehézségi feladvány van!

 

Űrkaland logikai játék Smart Games játék menete:

  • válassz egy feladványt, tedd fel a 8 elemet a játéktáblára a feladvány szerint
  • csúsztasd a bolygókat és az űrhajót a pályán, hogy az űrhajó akadálytalanul elhagyhassa az aszteroidamezőt, anélkük, hogy egy bolygónak nekimenne
  • ha megtalálod a megoldást, az űrhajó kitud repülni a pályáról

 

Űrkaland logikai játék Smart Games fejleszti a következő kognitív képességeket:

  • tervezés
  • vizuális észlelés  
  • problémamegoldás
  • térbeli tájékozódás
  • rugalmas gondolkodás

 

A játék egyedül játszható, ajánlott életkor: 8 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
5054
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!