Szorzókártya készségfejlesztő kártyajáték

VAN
Raktárkészlet:
Szorzókártya készségfejlesztő kártyajáték
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Kvíz
800 Ft

Szorzókártya készségfejlesztő kártyajáték

Tanuljuk meg játékosan a szorzás matematikai műveletét! A kártya remek fejlesztő és szórakoztató játék egyben!

Részletek

Szorzókártya készségfejlesztő kártyajáték a kártya 100 lapból áll, melyen 50 lapon szorzatot, 50 lapon pedig szorzást találsz! 

Jól keverjétek össze külön-külön a két kártyacsomagot, majd az egyiket helyezzétek az asztal közepére. A másik paklit osszátok el egymás között. Most jól figyeljetek! 

A kezdő játékos húz egy lapot, s ha a párja a kezében van, akkor hangosan felolvassa azt és maga elé helyezi. Ha nincs nála, akkor húz egy lapot fölfelé fordítva középre helyezi. Aki a párt talál az azonnal fölveheti és folytathatja tovább a játékot. 

Az nyer akinek a leghamarabb elfogynak a lapjai!

 

A szorzókártyát ajánljuk intézmények figyelmébe is, hisz a gyermekek számára szórakoztatva tanít!

 

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Kvíz
Cikkszám
504093
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!