Polip - Octopus társasjáték Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Polip - Octopus társasjáték Djeco -ovodavilag.hu
Polip - Octopus társasjáték Djeco -ovodavilag.hu
Polip - Octopus társasjáték Djeco -ovodavilag.hu
Polip - Octopus társasjáték Djeco -ovodavilag.hu
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
10 790 Ft

Polip - Octopus társasjáték Djeco Mentsd ki a halacskákat a zavaros vízből! Horgászós játék a Djecotól!

Részletek

Polip - Octopus társasjáték Djeco Nagyszerű horgászós játék gyerekek számára a Djeco kínálatában. A játék lényege, hogy a halacskákat két mágneses horgászbot segítségével ki kell menteni a zavaros vízből. Ha ketten játszátok nagyszerűen fejleszti a csapatmunka szocializációs alapjait, illetve ha egyedül játszol úgy a szem -kéz koordinációját fejlesztheted. Mindenképp nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára.

 

A doboz tartalmaz:

  • 2 db tálcát (a doboz alja tintafestékkel és a fedél a lagúnával)
  • 1 db óriás polipot (2 részből összerakható)
  • 12 db halacskafigurát fából
  • 2 db mágneses horgászpálcát
  • 1 db homokórát   (4 perces)

 

ajánlott 3-7 éves kor között

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,ügyességi társasjáték
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ8405
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!