Panic lab társasjáték-Gigamic

VAN
Raktárkészlet:
Panic lab társasjáték-Gigamic
Panic lab társasjáték-Gigamic
Panic lab társasjáték-Gigamic
Panic lab társasjáték-Gigamic
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Gigamic
3 150 Ft

Panic lab társasjáték-Gigamic pörgős gyorsasági, megfigyelős memóriajáték

Részletek

Panic lab társasjáték-Gigamic gyors, pörgős kártyajáték. A speciális dobókockák megmondják, hogy melyik laboratóriumból tűnt el az amőba és milyen amőbát is kell pontosan keresned! 

Dobjatok a dobókockával, ami megmutatja, hogy milyen színű, milyen alakzatú és milyen mintájú amőbát kell keresned. Jól vigyázz, hisz az amőbák szöknek a szellőzőkön keresztül, valamint osztódnak ezzel a játékot még nehezebbé teszik és egyben szórakoztatóbbá is. Jól figyelj mert játék közben, lehet, hogy már másik amőbát kell keresned, hisz átváltozott. Sokmindenre kell figyelned, így nem lehet csak ücsörögnöd. Egy igazi gyorsasági és megfigyelős társasjáték ami mind e mellett remekül szórakoztat. 

 

Őrült hajsza és sok-sok nevetés vár rátok!

 

Ajánlott: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-10 játékos játszhatja

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logika, figyelem, koncentráció, gyorsaság,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Gigamic
Cikkszám
400738
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!