Osztókártya számolás segítő fejlesztő kártyajáték

VAN
Raktárkészlet:
Osztókártya számolás segítő fejlesztő kártyajáték
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Kvíz
800 Ft

Osztókártya számolás segítő fejlesztő kártyajáték

Fejlesszük együtt a gyermekek matematikai tudását, ezzel az osztókártya segítségével!

Részletek

Osztókártya számolás segítő fejlesztő kártyajáték a kártya 100 lapból áll, melyen 50 lapon osztást és 50 lapon pedig hányadost találsz. A képek különböző sportágak egy-egy jelenetét ábrázolják. A lap alján két felíratot látsz. A felső a lapon látható képre, míg az alsó annak párjára utal. Jól keverjétek össze a két kártyacsomagot, majd osszatok mindenkinek 5-5 lapot!A maradékot tegyétek le fordítva az asztal közepére. Sorban húzzatok a középen lévő csomagból. 

Most jól figyelj! Mivel a kártya több jó megoldást is tartalmazezért pontozzuk a játékot!

Az a játékos, aki megtalálja egy adott osztás helyes eredményét: a hányadost, azt hangosan felolvassa és maga elé helyezi. Ha nem egyezik a sportág felírata akkor csak 1 potot kap, ha egyezik a sportág felírata is, az 3 pontot ér. Mikor elfogyott a kártya az asztalról, akkor egymástól húzzuk a lapokat. A játék véget ér, ha valakinek minden lap elfogyott a kezéből. Aki a legtöbb pontot gyűjtötte az a győztes.

A játékot 3 vagy több játékos játszhatja!

 

Az osztókártyát ajánljuk kisiskolásoknak, matematika fejlesztésére, illetve matematika gyakorlására!

 

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Kvíz
Cikkszám
500439
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!