Nebulous Stars - Tervező füzet Eclipsia fekete lapokkal

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Nebulous Stars - Tervező füzet Eclipsia fekete lapokkal
Kategória
Kreatív játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Nebulous Stars
5 990 Ft

Nebulous Stars - Tervező füzet Eclipsia fekete lapokkal

Tervezz a kedvenc fekete lapos tervező füzettel, melyel nem fogsz unatkozni!

Részletek

Nebulous Stars - Tervező füzet Eclipsia fekete lapokkal a csomagban Eclipsia fekete lapos tervező füzetét tartalmazza, mely kreatív szórakozást biztosít a gyerekeknek és játékosan fejleszti a kézügyességüket. A fekete lapokra kiváló minőségű fehér színű grafitceruzával alkothatnak, majd kidíszíthetik a csomagban található matricák valamelyikével. A szett tartalma: 30 db fekete tervező oldal, 80 db rajzsablon, 110 db díszítő matrica, 70 db kiszínezhető matrica, fehér színű ceruza, 5 db neonszínű zselés toll, 8 féle rajztechnika leírás, színelméleti leírás, Eclipsia története, valamint színes útmutató.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Nebulous Stars
Cikkszám
11121
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!