Laphinta natúr

VAN
Raktárkészlet:
Laphinta natúr
Kategória
Hinták
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

6-7 éveseknek
Gyártó
Egyéb
4 590 Ft

Laphinta natúr

A laphinta a gyerekek számára remek szórakozást és kikapcsolódást nyújt, mindamellett, hogy fejleszti a gyermekek kreativitását és a koordinációs készséget valamint az egyensúlyérzéket!

Részletek

Laphinta natúr a laphintát kültéren és beltéren egyaránt könnyedén fel lehet szerelni, mellyel a gyermekek önfeledten szórakozhatnak, játszhatnak! A laphintát könnyedén 1-2 lyuk fúrásával fel lehet szerelni, a magasságát pedig a gyermek magasságához mérten a kötél segítségével egyszerűen be lehet állítani! 

A laphintákat 5-12 éves gyerekeknek ajánljuk, hisz ezeken a hntákon már nem található támasztó rész!

 

Ajánlott életkor: 5-12 éveseknek

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
0453-A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!